kawan² ku... jom follow!!! i folloooooooooooooooowwww!!

SAYANG KAMOO

iklan...

About This Blog

kepada pengintip² @ stalker² yang nak melawat blog aku stakat nak carik bahan GADUH, & BAHAN UMPATAN KORANG ADALAH DILARANG MEMBACA BLOG AKU!!!
AKU TAKKAN HALALKAN SETIAP PERKATAAN YANG KORANG AMEK & SAMPAIKAN KAT ORANG LAIN YANG ADA KAT DALAM BLOG AKU NI..
PESANAN INI ADALAH UNTUK ORANG YANG BERNIAT JAHAT TERHADAP AKU, MAHUPUN AHLI KELUARGANYA, KAWAN²NYA & BOS NYA.. TIDAK KETINGGALAN JUGA ORANG KAMPUNGNYA..

Friday, August 20, 2010

our 5th anniversary!!!

hari ini 20 ogos 2010, genaplah usia perkahwinan kami 5 tahun... kami diijabkabulkan pada 20 ogos 2005 di masjid al ehsan, seksyen 24 shah alam... kami dinikahkan oleh ayah ita sendiri....

sedih sangat time tu... terharu... hanya sekali lafaz, kami sah menjadi suami isteri....


sedikit tazkirah dari allahyarham imam....


posing jap sebelum balik...



Dan juga mereka (yang diredhai Allah itu ialah orang- orang) yang berdoa dengan berkata: "Wahai Tuhan kami, berilah kami beroleh dari isteri-isteri dan zuriat keturunan kami: perkara-perkara yang menyukakan hati melihatnya, dan jadikanlah kami imam ikutan bagi orang-orang yang (mahu) bertaqwa.


kiss from a husband to a wife...


mas kahwin sebanyak RM80.. skang kat selangor da jadik RM300


minit² terawal menjadi suami isteri..


malam berinai di sebelah malam hari yang sama..


hari majlis keesokan harinya....


kecintaan seorang isteri kepada suaminya... gelas tu gelas antik koleksi mak ita...


potong kek...


posing lagi....


aaauuuwww!!!


kamar beradu...





p.s : bile nak dapat shape dulu balik yer??
p.s : izzah meraung bile tengok gambar kawen kitorang... die cakap "kenapa mak ngan ayah tak bawak kite mase mak ngan ayah kawen??? lain kali bawak la kite... macam cik ila(SIL) kawen tu..." adessss.... ada sesape nak tolong ita kasi jawapan yang paling rasional kat budak 4thn tu tak???

14 si cute memberi komen:

zyra said...

ahahahaaa~ soalan izzah xbleh blah... (^_^) akak try laa ckp kt dia... mak ngan ayah kawen dh lamaaaaaa dah... mase tu izzah pon blom ader lg... gambar ni gambar lamaaa... nt izzah dh besar, izzah tau laa...

bgtau yg sbnr.... mmg laa dia xpaham... tp nt bile dia dh paham, sure dia malu bile akak cite lik kt dia soklan dia tuh...
(^_^)v

Bai said...

wah cun nya kak ita =D. semoga bahagia ke akhir hayat k. amin =)

lily azliyana @ mama zara said...

nmpak lain sket muka ita time nikah tuh..apepon, comeiiiii sgt gmbar pantin nih..hihihi

Happy 5th Anniversary k..
smoga sntiasa berbahagia ngan family tercayang..tk de plan special celebration ke utk angka 5 nih..=)

firahadifa said...

gamba ita masa akad nikah nampak lain sangat....

nampak kurus muke tue..

Salbiah bt Karim said...

happy anniversary

jesnita_ns said...

hepi anniversary...moga dipanjangkan jodoh..n hepi alwaysss...

zue @ annaleeya said...

hepy anniversary.... smoga berbhgia slalu dgn insan tersyg...

cantik baju pengantin... ijo lagik... heheh!!

~Siti Hajar~ said...

Hpy anniversary ita...smga jodoh bkekalan hga akhir hayat..

hehehe...lawak la izzah ni, siap nangis lagi yer? anak sy pon pnh tya mana Dalia ms ayah & ibu kawin? hehe...km jwb abg, kakak & adik kat syurga masa tu...trs terblur blur Dalia...hahaha...sama la mcm ita, xtau nak bg jwpn apa..opss

Fieza79 said...

hepy anniversary..moga kekal bahagia ke ahir hayat..

best je mengimbas memori lama...

Ena said...

happy anniversary yg ke 5 tahun ta... Moga berbahagia & berkekalan ke akhir hayat..

kelakor la izzah tanye soklan cmtu.. hehehe..

fied said...

happy anniversary kak ita..kurus tue..kuikuikui

kelaka la izzah..hehhhee..saya pn x tau nk jwb pe..

Yan said...

congratulation. Akak taun ni cukup 15 taun.. mcm tak percaya kan...

SyidaGorjes said...

happy anniversary

Kaseh NazLieza said...

happy anniversary..semoga berbahagia hngga ke syurga..amin

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

SAYANG KAMOO