kawan² ku... jom follow!!! i folloooooooooooooooowwww!!

SAYANG KAMOO

iklan...

About This Blog

kepada pengintip² @ stalker² yang nak melawat blog aku stakat nak carik bahan GADUH, & BAHAN UMPATAN KORANG ADALAH DILARANG MEMBACA BLOG AKU!!!
AKU TAKKAN HALALKAN SETIAP PERKATAAN YANG KORANG AMEK & SAMPAIKAN KAT ORANG LAIN YANG ADA KAT DALAM BLOG AKU NI..
PESANAN INI ADALAH UNTUK ORANG YANG BERNIAT JAHAT TERHADAP AKU, MAHUPUN AHLI KELUARGANYA, KAWAN²NYA & BOS NYA.. TIDAK KETINGGALAN JUGA ORANG KAMPUNGNYA..

Friday, September 3, 2010

iyyad oh iyyad....

salam jumaat uoollsss... lagi beberapa hari je lagik kite nak beraya kan?? yeay!!! seronoknyer...
camne ye pose uuoolls?? stakat ni alhamdulillah ita full lagi.. ehehehhe.. tp, jgn salah sangka ye... takde isi... confirm... da check smlm -ve... ahahahahah...

yang ni kesah paling sadis skali... ibu jari tangan kiri iyyad tersepit pintu... kat umah nenek die.. aduyai....

sampai itam kuku tu... memang sakit... dah lame da kene... tp, belum sempat nak tempek kat sini.. ehehhehe... kuku tu da mati... dah nak sampai ujung pun darah beku tu... tp, ita biarkan die tercabur sendiri... sebabnyer takut die sakit... nak pegang pon die da meraung...
camne jadi, ita tak tau.. yg ita tau, ita balik je dari keje, mak mintak maaf ngan ita... terkejut la... apehal plak mak mintak maaf ni?? sekali tu tgk kuku die da hitam... nak buat camne kan?? benda da jadi.. lgpon ita tau, anak ita sorang tu lasak sangat... biasa la budak... selagi belum kene, selagi tu die main... bile da terkena, die serik la... PENGALAMAN ADALAH PEMBELAJARAN TERBAIK UNTUK MANUSIA... betul tak??
kesian tu memang kesian.. sedih tu memang la sedih... tp, takde la sampai nak menyalahkan orang lain... tapi kalo korang nak tau, by that time yg die kene tu, die nanges kejap je... pas tu main balik..
adesss.... budak... budak....

6 si cute memberi komen:

zyra said...

haa.. mcm tu laa baru jantan! tp kesian gak tgk.. sakit tu... sy seniri dh penah rase...

tp btol laa kak... kalu dia xkena, dia xtau mende tu sakit.. dh kena, dh tau sakit, lenkali dia xbuat dh... (^_^)

~Siti Hajar~ said...

ala sian iyyad..xpe ita biar kuku tu tcabut sndiri, tp makan masa la ckit bl kuku br nak tumbuh..

anak sy pun dah kena camtu ita, Dalia terkapit pintu kereta, Danies plk kerusi tbalik atas kuku kaki dia, dua2 kuku mati, Dalia sampai skrg blm tumbuh hbs lagi kuku barunya tu.

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aduhai..sakit plak aku tengok..tak per nanti dia dapat kuku baru :) kuku raya..hehehe

lily azliyana @ mama zara said...

wah..tantek header sempena nak raya nih yek..hehehe

nway, siannye kat iyyad..mesti sakit sangat tu..tp leh tahan lasak jugakla kan..pas kena tros leh main semula..=p

Ena said...

camtu la kak budak2 nie.. dah jatuh tergolek pun still lagi nak buat. abis camno? heheh

ana said...

betul tu...biar tanggal sendiri kecuali la klu bernanah br bw gi klinik bg doktor tgglkan...follow kite gak ye... :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

SAYANG KAMOO