kawan² ku... jom follow!!! i folloooooooooooooooowwww!!

SAYANG KAMOO

iklan...

About This Blog

kepada pengintip² @ stalker² yang nak melawat blog aku stakat nak carik bahan GADUH, & BAHAN UMPATAN KORANG ADALAH DILARANG MEMBACA BLOG AKU!!!
AKU TAKKAN HALALKAN SETIAP PERKATAAN YANG KORANG AMEK & SAMPAIKAN KAT ORANG LAIN YANG ADA KAT DALAM BLOG AKU NI..
PESANAN INI ADALAH UNTUK ORANG YANG BERNIAT JAHAT TERHADAP AKU, MAHUPUN AHLI KELUARGANYA, KAWAN²NYA & BOS NYA.. TIDAK KETINGGALAN JUGA ORANG KAMPUNGNYA..

Tuesday, September 7, 2010

hasil check up semalam...

salam kengkawan....
alahai.... cam lemau je nak apdet blog arini...
sebabnyer?? sebabnyer mood nak raya suda mariii... ehehhehehe...
lagi satu, pc ita masuk "dewan bedah" sejak semalam... sebab tu la tak dapat nak apdet blog...
kebetulan plak smlm petang ita ade appointment ngan spital putrajaya... ita ade story pasal kes ita tu kat sini, sini, sini, sini, dan sini.....
ahahhaha... banyak kan??? nak tau?? sile la terjah n3² ku sume.... kehkehkehkeh.... suke memaksa tau ita ni...

ok la... berbalik pada tajuk topik... sebenarnye ita sepatutnyer jumpe Dr Farhana semalam.. die ni ENT specialist spital putrajaya... tp, ntah sebab ape ntah, smlm die takde... so, ita jumpe Dr lain.. Dr bangsa india lelaki.... lupe plak nak berkenalan tanya nama die.. ehehhehe...

so far, masalah ita ni lom kritikal... tapi, memang sah cecair dalam koklea ita tak seimbang... sebab tu la ita kerap pening bila buat satu pergerakan dengan laju... contohnya, mencangkung lepas tu terus bangun... kalo cenggitu memang boleh pitam woooo... gelap mata... silap² ari bulan boleh jatuh....

so, Dr tu advice ita supaya jgn buat satu² pergerakan dengan laju... kene slow motion.... kalo nak toleh dari kiri ke kanan pon kene slow.... sure korang tka percaya kan??? tp, tu lah hakikatnye... kekadang kalo ita tido mengiring... pastu nak tukar posisi ke terlentang, pon boleh jadi pening... serius! ita tak tipu....

Dr cakap, as long as ita tak muntah² lepas pening² tu, keadaan ita tak serius... tapi, ita kene amek ubat & kene slalu datang spital utk susulan...

next appointment thn depan bulan 1... aduyai...

semalam ingatnyer nak singgah alamanda pas balik dari spital.. ajak hubby.... tp, tak tau jalan... ehehehhehe... ita pon dok terpk²... sape ye dok putrajaya??? haa!!!! acik mimie!!! tapi, takde no hp die plak... kalau lah ita ada no hp acik mimie kan best... leh ita calling²... leh jimba² ngan acik mimie kat alamanda....

ita pk lagik... sape ye... ha!!!! kak yong!!! yes!! yes!! ita pon amek hp... browse phonebook.... eh?? takde no fon kak yong?? mane ni?? amek hp lagi satu... eh?? takde jugak.... alamak!! tak save ke no kak yong?? hampeh betul la ita ni... cancel la bang... tak jadi gi alamanda... hubby just diam je.. last² pegi mydin subang je...

nasib laaaa....

4 si cute memberi komen:

Ena said...

cam serious juga tu kan ta.. harap2 semuanya ok la ye..

tak pe la.. mydin pun ok juga.. ena pun dah lama sangat tak ziarah maidin.. hehe

Fieza79 said...

mslh tu dgr cam siyes je...tp Ita nmpk cool je...hrp2 tak da pa2 la kan...

atty's said...

apa pun sakit ita.harap ita cepat sembuh ye .

ana said...

percaya...sbb member ana pun ada kes mcm ni. dia xleh mengundur klu tak dia akan jatuh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

SAYANG KAMOO