kawan² ku... jom follow!!! i folloooooooooooooooowwww!!

SAYANG KAMOO

iklan...

About This Blog

kepada pengintip² @ stalker² yang nak melawat blog aku stakat nak carik bahan GADUH, & BAHAN UMPATAN KORANG ADALAH DILARANG MEMBACA BLOG AKU!!!
AKU TAKKAN HALALKAN SETIAP PERKATAAN YANG KORANG AMEK & SAMPAIKAN KAT ORANG LAIN YANG ADA KAT DALAM BLOG AKU NI..
PESANAN INI ADALAH UNTUK ORANG YANG BERNIAT JAHAT TERHADAP AKU, MAHUPUN AHLI KELUARGANYA, KAWAN²NYA & BOS NYA.. TIDAK KETINGGALAN JUGA ORANG KAMPUNGNYA..

Thursday, April 15, 2010

..:: MC ::..

hari ni bersiaran dari rumah aje.. doc kasi ita mc..
alkisahnye kol 4 pagi tadi ita mengalami sakit kepala yg teramat sangat... benda ni terjadi bile ita cuba beralih posisi tidur.. aduhai... kepala rasa melayang2.. (walaupun dalam keadaan baring) & sakit... telinga & otak rasa panas... bila ita cuba duduk, pandangan jadik gelap.. cam nak pitam...
bile dari baring ke duduk, pon cenggitu jugak..
ita ingat penyakit tekanan daran rendah & anemia yg ita alami time preggy dulu datang balik... bile doc check telinga kanan, die cakap telinga kanan ade problem... condition gegendang telinga kanan & gegendang telinga kiri sangat lain.. if gegendang yg sihat, akan berwarna putih & sedikit shining... ita pulak, gegendang kiri sihat walafiat.. tp, doc ckap gegendang kanan ita ade warna hitam sket...
doc advice ita jumpe specialist ENT utk rawatan lanjut.. katenye giddiness tu berpunca daripada gegendang telinga belah kiri tu..

utk pengetahuan kengkawan sume, ita penah jumpe ngan satu doc ni yg merupakan specialist ENT berikutan masalah dengung kat telinga belah kanan yg ita hadapi since sebulan lebih dulu... but, doc tu cakap, telinga ita ok je... no problem...

tp, doc yg ita baru pegi ni advice suh pegi ke klinik specialist ENT lain utk mintak opinion....







20 si cute memberi komen:

momguess said...

sobs arrr
tkecre dear

ita cutevirus said...

kak ina,
thanks kak..

~Siti Hajar~ said...

ikut la nasihat doc tu p specialist, kita xtaw sbb benda dok dlm, klu luaran senang nmpk..

slmt berMC yer...take good care!

Siti said...

semoga ita cepat sembuh..siti selalu gak jadi cam ita..

ita cutevirus said...

hajar,
tu la pasalnye hajar.. thanks ek hajar..

ita cutevirus said...

siti,
elok siti gi klinik... takut pepe jadik...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

abang aku hr tu gegendang telinga dia berlubang.kena operate tutup.dia jadi tak berdengung ajer telinganya.harap2 ko ok la..lekas2 pi jumpa ENT yang lain tu.

Ena said...

sampai camtu sekali ye ta.. sabar la yeh!..

g la specialist tu cecepat tau!>.

mamalieyna said...

serius je bunyinya..hope takde pape, g lah refer balik..!

ina mail said...

akak ingat ko kena sakit telinga cam akak. sakit telinga cam akak ni, salah sendiri.suka sangat korek telinga ngan klip kertas.harap ita cepat sembuh ye.

[-suziey-] said...

siannya..hmmm smga cpt sembuh yekk..gla jmpa specialist..jgn biar..kalu doc dh ckp ade somehing wrong better chek it out

atty's said...

ita rehat eh..kty pun tak bapa paham penyakit nie..ita g check ..ye

fied said...

fied ada satu pakar ent..dulu fied ada masalah idung n buat kt dia..kalo nk check it out..dr.gomez,ent specialist..kt jln TAR..sblh bangunan dbkl ada satu bangunan lg kan yg ada maybank tue..haaa dia kt bangunan tue..try r..

ita cutevirus said...

elis,
eh?? yeke?? alamak.. ni yg nak cepat² gi specialist ni..

ita cutevirus said...

ena,
tu la pasalnye.. tak sangka plak berkait...

ita cutevirus said...

eina,
ita pun tak sure tahap keseriusan penyakit ni..

ita cutevirus said...

kak ina,
akak korek tinga pakai paper klip?? hhuuiih... bahaya tu...

ita cutevirus said...

suziey,
tu la pasalnye... nak gi carik specialist kat area shah alam ni...

ita cutevirus said...

kak atty,
ita pon tak paham.. kang kalo ita da jumpe sepcialist baru paham..

ita cutevirus said...

fied,
jalan tar??? huhuhuhu... kat area shah alam takde ek??? fied ade contact number doc @ klinik tu tak??

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

SAYANG KAMOO