kawan² ku... jom follow!!! i folloooooooooooooooowwww!!

SAYANG KAMOO

iklan...

About This Blog

kepada pengintip² @ stalker² yang nak melawat blog aku stakat nak carik bahan GADUH, & BAHAN UMPATAN KORANG ADALAH DILARANG MEMBACA BLOG AKU!!!
AKU TAKKAN HALALKAN SETIAP PERKATAAN YANG KORANG AMEK & SAMPAIKAN KAT ORANG LAIN YANG ADA KAT DALAM BLOG AKU NI..
PESANAN INI ADALAH UNTUK ORANG YANG BERNIAT JAHAT TERHADAP AKU, MAHUPUN AHLI KELUARGANYA, KAWAN²NYA & BOS NYA.. TIDAK KETINGGALAN JUGA ORANG KAMPUNGNYA..

Friday, April 16, 2010

don't care what happen part 3..

kesinambungan dari n3 ini dan ini....

baru je nak buat n3 pasal kesibambungan aduan pasal doc kat spital tu, da dapat call dari puan Nuraida BPA... thank you so much puan sebab sangat consider dengan aduan saya...

ekceli, ita dapat surat ni ari rabu lagik... tp, oleh kerana ada benda yg tak dapat di elakkan, baru ari ni ita nak share pasal aduan ita tu..

so, nampak tak line merah tu??
  1. sedikit salah faham - sedikit ke?? ok la... ita boleh terima...
  2. membina hubungan antara doktor dan pesakit - da takde topik lain ke nak cakap? sampai cite bab politik.. byk benda leh jadik topik perbualan... cite la pasal AF ke, MENTOR ke, 1MALAYSIA ke, PARENTING ke, BUANG ANAK ke. KES DERA ke, IKAN BERLAGA ke, DURIAN ke...etc...
  3. tidak terdapat kekurangan dalam memberi khidmat rawatan - seb baik takde benda yg buruk jadik kat Iyyad... kalo tak, mahunye ita tunjuk bukti kekurangan yg doc tu telah buat...
utk line biru tu pulak
  1. telah menyatakan rasa kekesalannya terhadap kejadian tempohari - memang patut rasa kesal pon...


so, inilah suratnya....



ini pulak sampulnya....

p/s: bukan niat ita utk menganiaya doktor tu... ita cume tak nak benda² camni terjadik lagi... kepada doktor² yg baca blog ita ni, kalo nak membina hubungan antara pesakit pon, tolong la cakap perkara² yg berkaitan... kalo rasa tak fun, cakap la isu yg tak sensitif...




13 si cute memberi komen:

mamamiera said...

baguslah ita..
berani kerana benar.. ;)

Siti said...

huhu...dah setel la yer kiranya ni yer....bagus la....
puji keberanian ita tu...chaiiyoookkkk

ita cutevirus said...

mamamiera,
betul tu... berani kerana benar kan..

[-suziey-] said...

hmmm bgsla ita buat camtu..biar dorang peka sket..jgn main2 dgn nyawa patient..ala surat dr corp comm hospital..ayat kliseeeeeee

ita cutevirus said...

siti,
da setel da... ita pon, malas nak panjang² cite... layankan jela...

ita cutevirus said...

suziey,
tau takpe suziey...huhuhuhu... biaser la tu suziey... ayat kene power...

mamaaerish : said...

ah?... eb dh terlepas kesah nih.... jap3

~Siti Hajar~ said...

Alhamdullilah dah selesai isu tu..ok la ita itu sbg pengajaran kat doktor tu spya bhati2 ckit.

Kdg2 doktor ni terlupa pesakit yg dtg tu bkn hya org biasa, ada dr golongan org berada, lawyer, polis, guru dll, semua tu ada sensitiviti tersendiri..kena la hati2..

ita cutevirus said...

eb,
baca balik n3² lepas...

ita cutevirus said...

hajar,
tu la pasalnye hajar.. biarkan.. lepas ni jadi pengajaran kat die...

Mimie Fazira said...

sokong dgn komen acik siti hajar ... yelakan manala tau tiba org tu 'somebody' ... takke dah susah ....

anywa ita ... kagum sungguh dgn ke'wajaan'mu ... hehehe

ita cutevirus said...

acik mimie,
tau takpe.. kot² patient tu pakai selekeh je... ntah² die lawyer... huhuhuhu...
ke'waja'an ke ke'jawa'an?? huhuhuuh...

A.I said...

BAGUS ITA!!

Kagom aku ngan tindakan kau tu..bravo!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

SAYANG KAMOO