kawan² ku... jom follow!!! i folloooooooooooooooowwww!!

SAYANG KAMOO

iklan...

About This Blog

kepada pengintip² @ stalker² yang nak melawat blog aku stakat nak carik bahan GADUH, & BAHAN UMPATAN KORANG ADALAH DILARANG MEMBACA BLOG AKU!!!
AKU TAKKAN HALALKAN SETIAP PERKATAAN YANG KORANG AMEK & SAMPAIKAN KAT ORANG LAIN YANG ADA KAT DALAM BLOG AKU NI..
PESANAN INI ADALAH UNTUK ORANG YANG BERNIAT JAHAT TERHADAP AKU, MAHUPUN AHLI KELUARGANYA, KAWAN²NYA & BOS NYA.. TIDAK KETINGGALAN JUGA ORANG KAMPUNGNYA..

Wednesday, April 14, 2010

M

bile M mula melanda diri ita, memang tak buleh buat ape.. sian incik hubby terchenta... redha dengan perangai isteri yang M... huhuhuhuh....
so, smlm ita masak 2 lauk ni je... kerana penyakit MALAS telah melanda diriku ini... tp, jgn memain ye kengkawan ku sekalian, kedua² lauk berkenaan telah licin dibedal oleh kami berdua.. ahaks...

alamak... terlebih cahaya la pulak..

haaa... yg ni clear sket...
telur mata tumis cili padi & bawang merah & kicap + sawi masak mee suah ngan sosej & fish ball







24 si cute memberi komen:

Siti said...

rajin ita ni masak yer..sedap jer tu..huhu...mee suah siti tak pernah masak.

atty's said...

kira rajin gak ler ita masak..dr kena g kat kedai ..hehehhee..

ita cutevirus said...

siti,
rajin ke?? kalo rajin ita da masak sedap² da.. ni biaser² je..

ita cutevirus said...

kak atty,
huhuuhuh... ita tak kaya la nak hari² makan kat kedai.. kihkihkih..

[-suziey-] said...

uish..M M pn lazat gk tu..beraneka jgk..dia kalu btl2 M nasi kosong ngn telur goreng jek..ekeek:P

Bai said...

sedapnya!!! nak makan pedas nak nak nak :D

Cik Anie said...

sedap gak ni.. simple pun ok..janji kenyang kan....

ina mail said...

akak loikelah cili api banyak tu.lebih lagi masak ngan telur.rajin ko ita .

ita cutevirus said...

suziey,
itu kalo ita tinggal sensorang suziey... memang harus la nasik & telor je.. hikhik.. tak pon megi..

mamalieyna said...

M tapi still masak gak, oklah tu! ^_^ nmpk sedappppppp..wajib licin la!

ita cutevirus said...

bai,
eh?? awak tu PR bleeding... mane lah makan pedas².. jgn nak mengada² ye...

ita cutevirus said...

acik anie,
alhamdulillah kenyang acik anie..

ita cutevirus said...

kak ina,
ita pon suke pedas²... hikhikhik.. sudahnye kang kuar masuk toilet...

ita cutevirus said...

eina,
kalo ikut kate hati tanak masak... tp, nak kene masak gak sebab nak kasik suami & anak² makan.. hikhikhikhik..

Mak Su said...

salam kenal :)

sedap gaks ni, kalau saya kena M, alamatnya telur mata jer, taruh kicap :)

Ena said...

ta..

tu kire rajin la tu..
ena skrg kalo ari keje dah tak makan berat2 lagikk. sbb wak kenkononnye sedang berdiet.. tp kalo dier tingin nak makan.. dier p beli sendiri kat luor.. huhu.. bukan ena tak nak masak.. tp ena nak dier kurgkan makan.. kalo masak..kompem nak bertambah je.. dier tak reti nak makan sikit2.. huhu..
so, tak yah masak .. weekend jekk ena masak bebetul..
anak2 pun tak nak makan biler dah sampai umah sbb dorg dah kenyang makan kat umah pengasuh dorg..huhu..

chugie said...

wah.. dalam M2 pun stil lagi bleh masak ye.. ni lah penangan DO kan??

pssst: DO means Dapur Officer.. aka tukang masak daaaa..

fied said...

best r tue kak ita..
mee suah tue ape aek??lain ke dgn mee sup??nmpk sedap r kak ita..

unlisted_one said...

Ita....telur mata tu nampak sungguh menariks. owh,..i pun nak tau mee suah tu ape yek?

ita cutevirus said...

salam kenal maks sue..
huhuuhuh.. kalo tak kerana anak yg nak makan, memeng ita tak masak mee sua tu mak su,..

ita cutevirus said...

ena,
ita tgk gak keadaan.. kekadang mak cakap bebudak tak makan lagik.. tu yg tpaksa makan tu... hubby plak tetiba je leh mintak itu mintak ini.. so, layankan jela...

ita cutevirus said...

chugie,
ekonomi meleset la chugie... tu yg kene masak tu.. huhuuhuh..

ita cutevirus said...

fied,
nanti akak buat n3 khas pasal mee suah tu ek...

ita cutevirus said...

nia,
huhuhuhuh... cili padi.. memang la nampak menarik kan... ita pon suke...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

SAYANG KAMOO