kawan² ku... jom follow!!! i folloooooooooooooooowwww!!

SAYANG KAMOO

iklan...

About This Blog

kepada pengintip² @ stalker² yang nak melawat blog aku stakat nak carik bahan GADUH, & BAHAN UMPATAN KORANG ADALAH DILARANG MEMBACA BLOG AKU!!!
AKU TAKKAN HALALKAN SETIAP PERKATAAN YANG KORANG AMEK & SAMPAIKAN KAT ORANG LAIN YANG ADA KAT DALAM BLOG AKU NI..
PESANAN INI ADALAH UNTUK ORANG YANG BERNIAT JAHAT TERHADAP AKU, MAHUPUN AHLI KELUARGANYA, KAWAN²NYA & BOS NYA.. TIDAK KETINGGALAN JUGA ORANG KAMPUNGNYA..

Friday, January 1, 2010

Happy New Year!!!

hi readers!!

eheheh.. tetiba speakang la pulak... saje je nak test...

hari ni 01/01/2010.... sesape yang bersalin ari ni, no mykid anak die 100101-??-????....
banyak betul 1 dan 0... lagi best kalo yang lahir kat selangor (100101-10-????) dan perlis (100101-01-????)...

ehehehehe... nasib baik ita tak lahir kat perak tahun 1988 kalo tak ic ita 880808-08-????...
ade sesape lahir 08 ogos 1988 kat perak?? leh kenalkan ngan ita...

ape yang ita merepek ni.. 4 sure ramai blogger tak apdet ari ni... yelah... bz sambut thn baru.. cam ita plak, ita beru je balikk...

awal2 pagi tadi, ita gi tengok Liga Futsal Kebangsaan anjuran FAM & FELDA kat Kompleks Sukan Negara Stadium Matsushita Seksyen 21, Shah Alam (
waahhh... very the detail i kasi)

team wanita MPSJ (tempat hubby keje) lawan PDRM.... saje je datang kasi support... tp kalah 2-1.. pas jetgk futsal, kitorang bergerak ke tesco shah alam... beli barang basah utk seminggu....

yelah, next week ita nak pulun abiskan pose, sebab tu la siap2 beli keperluan masak... kang kalo tak beli, kang kene beli kaat kedai runcit plak... da le regenyer berganda2... kat tesco no murah sket barang2 basah... td, dpt le beli ayam, ikan (beberapa jenis), sayur2an... ade la dlm 70 lebih... takde la mahal sangat,... kalo beli kat kedai runcit ni, kaedah yang same... maunyer cecah 100 lebih...

memang melampau kedai runcit itu... tp, kalo da terdesak sgt, beli jugak sket2... pas je balik dari tesco, singgah avon jap.. beli barang... kawan order...

pastu, balik & terus masak... ari ni mr hubby nak ikan goreng je... katenyer rindu bebenor ngan ikan kembong goreng... pastu masak buncis goreng cili padi...

2 menu je ari ni... mr hubby tak kasi masak banyak2.. membazir katenyer... ita pun menurut perintah jelaa...

betul jugak kate die... kalo ita masak banyak2, pastu tak abis, kan membazir namenyer... issshhh... iisshhh... iiissshhh...

dah la eco-no-money skang ni... ehehehhe... itu saje coretan utk ari ni.. kalo senang2 kan ita apdet n3 lagi ek...

bubui... mmuuaaahhhsss...

10 si cute memberi komen:

Mimie Fazira said...

hi ita ... thanx follow link ... btw comel sungguh gambo anak daramu itew bertudung ... pasal keje kat PMO tuh akak ni bukan goverment staff yang .... akak maintenance kat situ .... yg jaga semua aset2 + sistem2 di PMO itew .. tapi kalau hang nak try tukaq akak bolehla tulun hantar apa yg patut kat pej PM tuh ... nak buat surat sokongan ka, apa ka ... nnti info ye ...

mamalieyna said...

Hepi New Year 2010! cantik eh tarikh niey ^_^

ita cutevirus said...

kak mimie : kalo akak nak tau, anak dara saye tu fotostat saye tau... ehehehe... oowwhhh... ye ke... saye ingat akak keje bwh PMO... kire vendor la ni ek??? surat sokongan??? ehehehhe... kitorang da tak dibenarkan buat surat sokongan kak... tak de integriti katenyer... (integriti tu ape ek? eheheh)...

mamalieyna : memang cantik... suke sangat...

[-suziey-] said...

happy new yea..ngape tulisannya makin mengecil..adeiii juling nk baca..ekek:p

p/s: confirm nk join famili day tu ke? nk masuk nama dlm rsvp ni..:)

geez said...

My son lahr bulan ogos 2008 kt perak. Cuma tarikh je xkena skit. Kalo lahir 8hb lg cantik no mykid dia. tp lahir 25hb, jadi la 080825-08-????

Ena said...

Happy New Year Eta!!!.. heh3x.. ena pun suke tarikh nie.. walaupun banyak angka yg same.. tp rasenyer senang nak ingat kan nanti.. heh3x..

ita cutevirus said...

suziey : sori ek... kesilapam teknikal... da ok da... kite nak join ye suziey.. raser² juadah tak kompem lagi...

geez : 25 ogos ek?? same ngan besday bespren saya time skola... tu la kan?? kalo lahir 8 ogos kan cantik... same ngan besday ita... 810808-14-????

ena : betul betul betul... nanti senang nak tulis ape² borang...

yuyun said...

salam.. makcik pe cite? rupenye ramai kengkawan kite ade blog ek. hehe.. anyway, happy new year.. bila nk ajak dtg umah ko ni mkn fre.. eh reunion langkawi pe cite??

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

salam singgah...
jom tukar2 link
n follow memfollow..:-)

hepi new year..

ita cutevirus said...

yun : jom ar berblog skali... kat opis aku ni tak leh bukak fesbuk... tu yg aku blog tu...

rose : thanks... i da follow u jugek...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

SAYANG KAMOO