kawan² ku... jom follow!!! i folloooooooooooooooowwww!!

SAYANG KAMOO

iklan...

About This Blog

kepada pengintip² @ stalker² yang nak melawat blog aku stakat nak carik bahan GADUH, & BAHAN UMPATAN KORANG ADALAH DILARANG MEMBACA BLOG AKU!!!
AKU TAKKAN HALALKAN SETIAP PERKATAAN YANG KORANG AMEK & SAMPAIKAN KAT ORANG LAIN YANG ADA KAT DALAM BLOG AKU NI..
PESANAN INI ADALAH UNTUK ORANG YANG BERNIAT JAHAT TERHADAP AKU, MAHUPUN AHLI KELUARGANYA, KAWAN²NYA & BOS NYA.. TIDAK KETINGGALAN JUGA ORANG KAMPUNGNYA..

Tuesday, May 11, 2010

Segmen Jelajah BLOG dibuka semula ! Untuk bulan MEI /JUN ..

korang tgk header ni 4 sure kenal sape ni kan??? blogger mane yang tak kenal ngan BEN ASHAARI??? leh kate sume blogger kenal... huhuhuuh.... selama ni ita dok tgk je rakan² blog dok post suh BEN ASHAARI ni terjah blog diorang... BEN ASHAARI
so, ita pon jeles la jugak kan... nak gak BEN ASHAARI terjah blog ita yang tak seberapa nie...

ok la BEN ASHAARI, meh ita cite sket yer... name samaran ku ialah ita.. ita baru je beberapa bulan berjinak² ke alam blog ni... selalunyer ita jadik silent reader jer.. nama blog ita ialah MY LIFE STORY BOOK... kenapa MY LIFE STORY BOOK?? sebab dalam blog ni, ita catatkan cerita² yang berlaku di sekeliling ita... cerita² tentang kehidupan ita sebagai isteri & emak kepada 2 orang anak yang comel... dalam blog ini juga tempat ita meluahkan perasaan ita... ita juga selalu mencatatkan cerita² tentang anak ita yang dilahirkan menjadi orang yang istimewa & kini, alhamdulillah, telah menjadi kanak² yang sempurna... ita bangga mempunyai anak yang istimewa.. & ita tak malu utk memiliki anak yang istimewa.. walaupun dugaan Allah terhadap ita dan keluarga tidak sehebat rakan² lain, tapi ita tetap syukur dengan pemberian Allah... ita hidup sebagai insan yang serba sederhana... tidak terlebih & tidak terkurang...
jika sebelom mempunyai blog, hidup ita rasakan kurang lengkap... kini dengan adenyer blog, ita boleh share sebarang masalah, renungan, nasihat dengan rakan² blog yang sangat prihatin & baik...
tapi, the main point yang ita nak BEN ASHAARI terjah blog ita ialah kerana, ita ade buat satu contest... tak ramai yang nak join... nape ntah... gamaknyer susah sangat kot... ita harap² BEN ASHAARI dapat membantu utk promote blog ita ni.. yela... name pon baru 5 bulan berblog... kalo la BEN ASHAARI terjah blog aku... ffuuuhhh... manyak ong woo!!!

8 si cute memberi komen:

kak ina mail said...

ita , cam tak caya je ita baru berblog 5 bulan.akak 5 bulan ari tu baru nak merangkak-rangkak buat blog.ita expert gak ye.ari tu akak pun suruh Ben jelajah blog akak.orang barulah katakan.

ita cutevirus said...

kak ina,
itani mudah terpengaruh kak... & cepat ketagih... ni da ketagih la ni... hahahhaha.... yelah, kite orang baru kene la mintak tolong otai kan???

fied said...

sape dia tue kak ita??nape dia kene lawat blog kite??dia hebat tahap gaban ke??huhuhu..

E.L.I.Z.A said...

ni lg sorang cite pasal ben ashaari..eli x kenal la.sape ben? nape semua blogger nk tulis pasal dia ek? last 3wks eli bz sampai x ngadap lgsg blog..tu pasal la kot eli x tau pasal ben

Melor said...

hye ita,nama sama dgn nama gua la plak..aahla sape lah ben ni...jgn gua kena virus lu dah la,hahaha..tp bagus gak kot,rajin sket hapdet blog gua tu..tata

ita cutevirus said...

fied,
ben tu otai blogger... jgn memain... huhuhuuhuh....

ita cutevirus said...

eli,
hoooo... eli byk benda tertinggal ni... penangan pencarian model tudung fareeda nieh... huhuuhhu... ben ni blogger famous... kire berpengaruh la nieh... ramai yg suke tgk blog die... once die terjah blog bagi blogger baru, akan naikkan rating blog baru tu... ramai yg da berjaya tau...

ita cutevirus said...

ita - melor,
jgn risau sis, gua takkan kasi virus kat orang sis...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

SAYANG KAMOO