kawan² ku... jom follow!!! i folloooooooooooooooowwww!!

SAYANG KAMOO

iklan...

About This Blog

kepada pengintip² @ stalker² yang nak melawat blog aku stakat nak carik bahan GADUH, & BAHAN UMPATAN KORANG ADALAH DILARANG MEMBACA BLOG AKU!!!
AKU TAKKAN HALALKAN SETIAP PERKATAAN YANG KORANG AMEK & SAMPAIKAN KAT ORANG LAIN YANG ADA KAT DALAM BLOG AKU NI..
PESANAN INI ADALAH UNTUK ORANG YANG BERNIAT JAHAT TERHADAP AKU, MAHUPUN AHLI KELUARGANYA, KAWAN²NYA & BOS NYA.. TIDAK KETINGGALAN JUGA ORANG KAMPUNGNYA..

Tuesday, July 27, 2010

kenapa saya pegi pasar sorang²???

kalo ikut n3 lepas, ita ade cite pasal ita gi pasar sensorang...
bukan ape... ita tak suke ramai²... rimas sangat... kang nak dukung si adik... kang si kakak nak jajan la... issshhh... boleh lari bajet....
tapi ita lebih puas... ita akan beli apa yg ita nak... tp, ikut keperluan... ita jenis yg plan, carik, beli & balik... maknanye, time kat umah ita da plan nak beli ape... sampai je kat tempat yg dituju, ita akan beli mengikut plan & terus balik kalo sume barang yg nak dibeli da ade....
ita sangat puas kalo cenggitu... ita bukannyer jenis org yg suke window shopping...
kalo nak kirim kat hubby plak, ita paling lemah skali.. ni nak tunjuk contoh...

spot the different.... ita kirim--> timun, halia, kunyit & limau kasturi...


If you want a thing done right, do it yourself.

6 si cute memberi komen:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

kunyit mana? serai pulak yang dibeli.nak suh masak tomyam kot.hehehehe

mamalieyna said...

hikhik..camno kunyit leh jd serai =P..eina kalau kirin ngn en suami, eina tulis kt kertas..hehe..

Ena said...

mcm tuju kat ena jekkk.. ehehhe.. terasa la ai nie.. ;D
sama la ngan mamalieyna.. selalu tulis kat kertas or sms.. tapi mcm yeen juga la tersalah beli jugakk.. ehhehe.. tapi tak pe la.. leh simpan gak tu.. yg buat ena tak suka kalu suh beli sebiji p beli 10biji.. adeih!!

Fieza79 said...

fieza ni mls g psr atau kedai sll soh hubby belikan...idak pon sms je time on t way dia balek kije...hehee

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

kui kui kui...expert lagi husband ayu lah...cakap je nak masak apa..confirm semua ingredients dia beli..tak yah cakap satu2...tapi kalau menu baru kena cakap gak..hehe

Sidratul Muntaha said...

ahaha
kunyit bertukar mencari serai!!
polis angkas gaban menjadi power ranger!
ahaha.
sib baik ler tak kirim safron..
klu tak,dia belikan tembakau urat tu ler nnti.
hauhauuha!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

SAYANG KAMOO