kawan² ku... jom follow!!! i folloooooooooooooooowwww!!

SAYANG KAMOO

iklan...

About This Blog

kepada pengintip² @ stalker² yang nak melawat blog aku stakat nak carik bahan GADUH, & BAHAN UMPATAN KORANG ADALAH DILARANG MEMBACA BLOG AKU!!!
AKU TAKKAN HALALKAN SETIAP PERKATAAN YANG KORANG AMEK & SAMPAIKAN KAT ORANG LAIN YANG ADA KAT DALAM BLOG AKU NI..
PESANAN INI ADALAH UNTUK ORANG YANG BERNIAT JAHAT TERHADAP AKU, MAHUPUN AHLI KELUARGANYA, KAWAN²NYA & BOS NYA.. TIDAK KETINGGALAN JUGA ORANG KAMPUNGNYA..

Tuesday, October 26, 2010

wakakakakka.... klaka.. klaka...

kehkehkeh... tergelak besar kitorang suami isteri....
pasal ape ek???
hehehhehe... ita rasa kalo ita cerita, ramai yg mengekek...

kisahnyer camni... malam tadi kitorang pegi ole² sec 18... kitorang parking kete kat belakang.. bayar parking kat exit... masa sampai je kat mesin tu, mesin tu berbunyi

"SILA MASUKKAN TOKEN ANDA"


bila da masukkan token, mesin tu berbunyik lagi
"SILA MASUKKAN WANG ANDA"

izzah yang time tu duduk kat seat belakang, cuba mengajuk... tapi ayatnya salah... biasalah... sebagai seorang mak, mestilah nak betulkan anak nyer..
so, ita pun cakap le ayat yang betul... berulang kali....

"SILA.." ita

"SILA.."izzah

"MASUKKAN"

"MASUKKAN"

"WANG"

"WANG"

"ANDA"

"ANDA"

"SILA MASUKKAN"

"SILA MASUKKAN"

"WANG ANDA"

"WANG ANDA"

"SILA MASUKKAN WANG ANDA"

CRICKET

"cakap la kakak...."

CRICKET

"cakap la kakak... SILA MASUKKAN WANG ANDA" hubby

"kite tanak cakap...."

"kenapa??"

"kite tak nak laa"

"SILA MASUKKAN WANG ANDA... SILA MASUKKAN WANG ANDA... SILA MASUKKAN WANG ANDA... SILA MASUKKAN WANG ANDA.. cakap la kakak"

"tanak kawan ayah... nanti kite tangkap ayah pastu kite masukkan dalam mesin duit tu...."


kitorang terkedu... pastu masing² mengekek gelak... tak sangka izzah cakap cam tu....

"sampai ati kakak nak masukkan ayah dalam mesin tu.... nanti ayah penyek laaa... pastukan nanti ayah kene cakap SILA MASUKKAN DUIT IZZAH.."


izzah meraung... ita tak berhenti gelak... rasa kelakar sangat... tak sangka pemikiran die boleh jauh cam tu skali.... pastu die cakap

"ayah, berenti skarang..."

"kakak nak buat ape??"

"kite nak turun.. kite nak lari.."

"kenapa??"

"ye lah.. sebab mak gelakkan kite..."

"yelah...yelah... mak mintak maaf ye... mak tak gelak lagi...."


time tu ita & hubby da tak gelak.. tp tersengih²... iyyad pandang ita & die gelak...
"iyyad!! nape iyyad gelak... tak baik tau... jgn gelakkan kakak..."

iyyad hanya sengih.. sebab ita marah dalam keadaan sengih²... die da tau yg mak die ni memain je....
aduhhh... sakit perut bile ingat balik kes semalam.. kesian izzah... kene gelak ngan mak & ayah die...


7 si cute memberi komen:

mamalieyna said...

hahaha...jauh pemikiran budak2 skrg! bijak ye izzah..dah besar kan.. ^_^

ana said...

hahaha...comelnyer izzah!

Sidratul Muntaha said...

ahaha..
kejam sunnguh mak n pak ko izzah..
ita wei..
ank2 ko0 supe molek apangai sbb yg pmpuan iktu muka bpk,hok yg laki ikut mok.
aku ni terbalik.
esok beso ank aku keras2 belaka kepalanya.
huuuuuuuu..

Ena said...

keh keh keh....

bijak bijak.. kan dah terkena tu! ;D
dah besar dah izzah kan.. bijak!

eMMe said...

keletah nye izzah bercakap..me pun gelak2 je baca ita nye citer dia, lawak le...hehehehe...

atty's said...

wakakaka..aduh..kan dah terkena balik..

pandai je dia kuar kan ayat .nak masukkan ayahnya dalam mesin tu ye.

Ummi Humaira said...

salam Ita...

pejam celik pejam celik, sekejap jer anak2 dah membesar depan mata... petah pulak tu bercakap... girang hati mak ayah dia....


comey2 nya bdk dua org tu...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

SAYANG KAMOO