kawan² ku... jom follow!!! i folloooooooooooooooowwww!!

SAYANG KAMOO

iklan...

About This Blog

kepada pengintip² @ stalker² yang nak melawat blog aku stakat nak carik bahan GADUH, & BAHAN UMPATAN KORANG ADALAH DILARANG MEMBACA BLOG AKU!!!
AKU TAKKAN HALALKAN SETIAP PERKATAAN YANG KORANG AMEK & SAMPAIKAN KAT ORANG LAIN YANG ADA KAT DALAM BLOG AKU NI..
PESANAN INI ADALAH UNTUK ORANG YANG BERNIAT JAHAT TERHADAP AKU, MAHUPUN AHLI KELUARGANYA, KAWAN²NYA & BOS NYA.. TIDAK KETINGGALAN JUGA ORANG KAMPUNGNYA..

Monday, February 7, 2011

bagai nak gila...

pagi ni rasa cam bagai nak gile...
bile sedar wallet takde kat dalam beg time nak gi beli breakfast..
balik umah, carik dalam umah.. kat beg anak, kat dalam kete..
tapi takde....
memang separuh gila dah...
dok terbayang mykid anak², lesen, atm kad, kad insurans, kad cosway, kad tesco, kad leno, kad jusco sumenyer ade kat dalam tuh...
last skali pegang wallet tu time beli air kat petronas batu 9 tanjung karang...
siap call bank tuh batalkan kad...
call stesen minyak petronas tu, mintak tolong diorang carikkan...
hampir² gi balai nak buat report polis...
last² jumpe gak. kat bawah karpet kete...
aarrrggghhhh!!!!
aku dah gile!!

7 si cute memberi komen:

Sidratul Muntaha said...

pause kejap ita
amik nafas
baca surah kursi
ko ni bangsa gopoh
lain kali sebelum buat sesuatu
tarik napas dlm..
check satu - satu
huhu
seb baek bwh kusi keta
klu mcm aku
selamba kodok setot campak tpn aku kat highway
lagi naya

Ena said...

huhu..

tingat kat wan, sokmo lupa letak wallet kat mana.. mundar mandi cari hari2 camtu.. haihhH!!

ita cutevirus said...

ayu,
aku memang gopoh..
kehkehkeh...

ita cutevirus said...

ena,
kalo dah hari² tu tak gile kot..
tapi, ita tak pernah kene..
tu yg bagai nak gile..

elise said...

huwaaaaaaaaa...tensen benda yang sama! purse ilang n clueless betul kat mana letaknya purse tu...ita okeh juga, at least da jumpa, neh dari jumaat malam sampai la neh belum bertemu lagi...huwaaaaaaaaaa!!!

NeenaAnuar said...

hi sis.. thanks for visiting and following my blog yea.. salam perkenalan... :)

~Siti Hajar~ said...

km yg baca n3 ita ni pun dah tercungap2...

huh hah huh hah...ambik napassss... hembussss...

suspend je ita nih...hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

SAYANG KAMOO